I el meu blocaire invisible era…

l'Uardo! I li he fet aquest jersei:

http://www.myholidaysweater.com/6e66cb3b.35799

Ojo! Que m'he passat hores fent mitja i cosint les aplicacions! En fi, espero que el meu es manifesti una mica que m'ha fet una mica la pirula, o no, perquè la veritat és que  no he mirat gaires blocs aquests dies de stress pre-nadalenc, després vindrà l'estrés de rebaixes i així anar fent!

 BON NADAL A TOTHOM!!!!

 

Master[@more@]Quant a spendi

Naltros, que formem un concepte abstracte i concret de família, naltros que dia a dia ens esforcem en les nostres feines i en les nostres responsabilitats, si, naltros, fem aquest blog… i lo bé que ens ho passem!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 comentaris a l'entrada: I el meu blocaire invisible era…

 1. Pd40 diu:

  XXDXD Què bo!! el de la foto del jersei ets tu?
  Bones festes també per vosaltres!!

 2. williams diu:

  Què xulo!!!

  gràcies!!

  bon nadaaaal

 3. MrBean diu:

  Bon dia!! ah no us ho havia dit, avui estic de vacances 😉

 4. Alepsi diu:

  Jajajajajaja! Segur que li queda de conya el jersei!!! Jajajajaja!

  Passa molt bon Nadal, Master!!!!

 5. Uardo diu:

  Moltes gràcies! M’ha agradat molt el detall, i ara que fa fred és un regal molt indicat, me’l posaré aquestes festes.
  També m’has tingut molt entretingut durant els dies previs, i molt intrigat. Salut i alegria!

Els comentaris estan tancats.