L’anunci d’Estrella Damm

Doncs si, avui parlaré de l’anunci d’Estrella d’aquest estiu, i és que passa a formar part de les coses que em posen de de bon humor…a banda de la vitalitat i l’aire illenc que tant m’agrada (ja ho sabeu) em recorda infinitat d’estius.

I és que té uns quantselementsque em fan somniar:

D’entrada un Meari, el clàssic Citroen Butano, em recorda inevitablement l’estiu…i als Antoja, que en tenien un. Sempre he somniat en tenir un cotxe com aquest: simple, gairebé ridícul, però sent el que és: motor, volant i quatre rodes.

L’altre els amors d’estiu. I és que tots en vàrem tenir, d’aquests. Sempre ens deixaven bon record i un adéu, que recordàvem amb més carinyo que pena.

L’altre element l’hamaca. Per mi és sempre sinònim de benestar. Recordo a L’Ametlla l’hamaca penjada entre els dos pins, i les estones que m’hi passava intentar fer marxar la calor sota aquella ombra…mmmhhhh! quins records!

Potser em posa nostàlgic, tal com l’olor a capvespre, a blat segat o l’olor a Moussel, però què hi farem…bé haurem de construir la nostra vida amb bons records, no?

Apa! Que passeu un bon SI SI SI

CAP DE SETMANA!!!!!!

FROIQuant a spendi

Naltros, que formem un concepte abstracte i concret de família, naltros que dia a dia ens esforcem en les nostres feines i en les nostres responsabilitats, si, naltros, fem aquest blog… i lo bé que ens ho passem!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: L’anunci d’Estrella Damm

  1. diluvi diu:

    Doncs a nosaltres, asiduos 1 setmaneta a Formentera al juny desde fa 10 anys l’anunci aquest de Damm ens fa molta ràbia (tant o mes com els anncis promocionals de turisme de la mateixa Formentera)

    No es que no volguem compartir l’illa, que per nosaltres es un apradis a la mediterrània que s’ha conservat bastant millor que altres racons com les altres Balears o casi la totalitat de la costa peninsular.

    Si que es cert que l’anunci es un reportatge gràfic de vivències que hem viscut allà, de fet el anunci de Damm em recorda un muntatge de video que vaig fer fa un parell d’anys, http://www.diluvi.com/moments-a-formentera/.

    Pero la Formentera que conec es mes que aixó, te aquesta part lúdico i festiva que debia de ser l’origen de la ja desvirtuada illa mare de Eivissa. Em fa por que Formentera acavi com l’illa veina.

Els comentaris estan tancats.